Σεμινάρια Ελεύθερων Επαγγελματιών
Κοινωφελής Εργασία
Προγράμματα ΛΑΕΚ
Προγράμματα Voucher

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ Κ.Ε.Κ. ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε.

voucher-600

Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων σε 166.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης.
Αφορά…

Σύνδεση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε την τηλεκατάρτιση για το γνωστικό αντικείμενο που έχετε επιλεξει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

«Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε 56 Δήμους και 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος/ φορείς διαχείρισης…

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΓΙΑ 3.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ 25-29 ΕΤΩΝ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΓΙΑ 3.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ 25-29 ΕΤΩΝ

πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης στον κλάδο των Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.)
Επίδομα 2800€

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΓΙΑ 2000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ 30-45 ΕΤΩΝ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΓΙΑ 2000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ 30-45 ΕΤΩΝ

πτυχιούχους θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης στον κλάδο των Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.)
Επίδομα 2800€

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ

πρόγραμμα για 23000 ανέργους 29-64 ετών που αφορά κατάρτιση, πρακτική άσκηση και πιστοποίηση σε 44 ειδικότητες
Επίδομα 2600€

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) Θύλακες Υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Επιδοτούμενα προγράμαμτα εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-30
Επιδοτούμενα προγράμαμτα εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-30

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να υλοποιήσουμε επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-30 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα

 • Η πλατωνική παιδεία είναι το «εν μέγα» το οποίο θα συγκροτήσει ηθικά και πνευματικά το άτομο αλλά και ο θεμέλιος λίθος πάνω στο οποίο θα θεμελιωθεί η ιδεώδης πολιτεία.

  Πλάτωνας
 • Η ανατροφή, η διαπαιδαγώγηση, η καλλιέργεια, η «ιθάκη» για την εύρεση της αλήθειας ξεπερνώντας κάθε είδους ψευδαισθήσεις, αμάθειες και σκοταδισμούς αποτελούν τα σημαντικά εχέγγυα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο απομακρυνθεί από τη μεταβλητότητα των αισθήσεων στον άφθαρτο κόσμο των ιδεών.

  Πλάτωνας
 • Παιδεία: η τέχνη εκείνη που μεταστρέφει την ψυχή από την περιοχή του γίγνεσθαι στην περιοχή του Όντος. Γίγνεσθαι είναι η δημιουργία ολόκληρη, που βρίσκεται σε συνεχή κίνηση και δράση, ενώ Ον είναι ο ίδιος ο Δημιουργός, που απλώς θεάται, παρατηρεί τις διεργασίες της και τις στηρίζει με την ακινησία του. Όταν κανείς καταπιάνεται με τη δράση, με την εκμάθηση τεχνών και την απόκτηση σωματικών αρετών (δεξιοτεχνία, οξυδέρκεια), η προσοχή του είναι στραμμένη προς τη δημιουργία- αντίθετα, όταν ενδιαφέρεται και εξασκείται στην απόκτηση ψυχικών αρετών (πχ φρόνηση), τότε επιχειρεί να προσεγγίσει τον ίδιο το Δημιουργό, το Ον.

  Πλάτωνας
 • Παιδεία είναι η δύναμη που καλλιεργεί την ψυχή. Από όλα όσα διαθέτουμε, η παιδεία είναι το μόνο αθάνατο και θεϊκό. Ο άνθρωπος, αν μεν διαπαιδαγωγηθεί ορθώς, αγαπά  να γίνει το πιο ευγενικό και ήμερο πλάσμα, αν όμως δε λάβει αρκετή και κατάλληλη μόρφωση , γίνεται το πιο άγριο ζώο της φύσεως.

  Πλάτων
 • "Αρχή ήμισυ παντός". Η αρχή είναι το μισό της όλης δουλειάς.

  Πλάτων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ

Επαγγελματική κατάρτιση ανέργων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ σε κλάδους όπως Πληροφορική, Λιανικό εμπόριο – πωλήσεις, παιδαγωγικά, τεχνικά επαγγέλματα, Οικονομία – Διοίκηση, Τουρισμός, Υγεία κ.α.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ 0,24% που  είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ μέσω συλλόγων όπως σύλλογοι φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, οπτομετρών, ανελκυστήρων, ΕΦΟΒΕ, νεωτερισμών, μηχανικών, αντλιών, ρεκτιφιέ, τουριστικών πρακτόρων κ.α.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Σεμινάρια υγραεριοκίνησης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, φανοποιών – βαφείων κ.α.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία με ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα για υλοποίηση πρακτικής άσκησης ωφελουμένων Voucher κ.α.

ΕΥΡΕΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σύνδεση ανέργων με την αγορά εργασίας μέσω εύρεσης της καταλληλότερης θέσης πρακτικής άσκησης βάσει προσόντων και επιλογής ωφελουμένων στα πλαίσια των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Πιστοποίηση δεξιοτήτων σε τομείς όπως πληροφορική, λιανικό εμπόριο – πωλήσεις κ.α. στα πλαίσια των δράσεων κατάρτισης που επιδοτούνται από το Υπουργείο Εργασίας.

0
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
0
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
0
ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για σεμινάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Διάβασε και κοινοποίησε στους δικούς σου το άρθρο που σε ενδιαφέρει

Επικοινωνία

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!